Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Kristianstad

   Familjens Jurists kontor i Kristianstad

   I Kristianstad kan du träffa våra jurister på två olika kontor. Det ena ligger bara några kvarter söder om Kristianstad Centralstation – på Cardellsgatan. Inte långt därifrån hittar du vårt andra kontor på adressen Östra Boulevarden 24. Du är varmt välkommen att kontakta oss med frågor eller för att boka en tid för ett personligt möte.

   Allt inom familjejuridiken

   Känner du dig osäker på vad juridiken kan göra för dig är du välkommen att boka en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då hjälper en av våra jurister dig att hitta juridiska skydd utifrån din livssituation. Har du en förälder som behöver hjälp med ansvaret över till exempel ekonomin kan ni skriva en framtidsfullmakt och undvika att din mamma eller pappa tilldelas en förvaltare eller god man. Men även utanför Sveriges gränser kan juridiken hjälpa dig. Om du går i tankarna att flytta utomlands bör du framför allt känna till hur lagar skiljer sig mellan olika länder – även inom EU. Välkommen in så berättar vi mer.

   Familjens Jurist i Kristianstad, Cardellsgatan

   Besöksadress:

   Cardellsgatan, 291 31 Kristianstad

   Telefon:

   044-23 28 00

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Kristianstad, Östra Boulevarden

   Besöksadress:

   Östra Boulevarden 24, 291 32 Kristianstad

   Telefon:

   044-23 28 00

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden