Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Karlskoga, Värmlandsvägen

    Välkommen till Familjens Jurist i Karlskoga!

    Våra kompetensområden är såväl inom livstidsjuridiken såsom samboavtal, äktenskapsförord, testamente, gåvobrev, bodelningar och vårdnadstvister som inom dödsfallsjuridiken med allt som rör dödsboförvaltning och arv. Kontakta oss på Familjens Jurist i Karlskoga och få svar på dina frågor och funderingar kring familjejuridiken. Passar det bättre att vi kommer hem till dig för ett möte kan vi även erbjuda det.

    Varmt välkommen! 

    Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

    Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv.

    Träffar du oss på något av våra kontor så fortsätter vi att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och om man känner symptom stannar man hemma. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

    Besöksadress
    Värmlandsvägen 2, 691 32 Karlskoga
    Telefon
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden