Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Hällefors

    Familjens Jurists kontor i Hällefors

    Du som bor i Hällefors och letar efter en familjejuridisk expert kan besöka oss på två olika kontor – båda två i närheten av Hällefors Station. Det ena kontoret hittar du på Sikforsvägen 20, annars är du alltid välkommen till Centrumhuset där vi har fler jurister som kan hjälpa dig.

    Allt inom familjejuridik

    Oavsett var du i livet du är kan rätt juridiska skydd göra livet både tryggare och mindre dramatiskt. Det kan vara både svårt och påfrestande att ta hand om ett dödsbo och genomföra ett arvskifte, speciellt när det inte finns ett testamente skrivet. Tar du hjälp av jurist innebär det mindre pappersarbete för dig i en tid då det är det sista man vill tänka på. Ett testamente är alltid viktigt att ha förberett. Vi kan hjälpa dig både att upprätta testamentet och förvara det. Men juridiken kan så klart vara till hjälp även i gladare tider. Ett äktenskapsförord reder ut alla frågetecken kring hur egendom är gemensam eller enskild och kan vara en trygghet för er båda. Tveka inte att höra av er med frågor eller funderingar!

    Familjens Jurist i Hällefors, Centrumhuset

    Besöksadress:

    Centrumhuset, 712 21 Hällefors

    Telefon:

    054-10 10 95

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Hällefors, Sikforsvägen

    Besöksadress:

    Sikforsvägen 20, 712 34 Hällefors

    Telefon:

    019-675 10 35

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden