Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Hällefors

   Familjens Jurists kontor i Hällefors

   Du som bor i Hällefors och letar efter en familjejuridisk expert kan besöka oss på två olika kontor – båda två i närheten av Hällefors Station. Det ena kontoret hittar du på Sikforsvägen 20, annars är du alltid välkommen till Centrumhuset där vi har fler jurister som kan hjälpa dig.

   Allt inom familjejuridik

   Oavsett var du i livet du är kan rätt juridiska skydd göra livet både tryggare och mindre dramatiskt. Det kan vara både svårt och påfrestande att ta hand om ett dödsbo och genomföra ett arvskifte, speciellt när det inte finns ett testamente skrivet. Tar du hjälp av jurist innebär det mindre pappersarbete för dig i en tid då det är det sista man vill tänka på. Ett testamente är alltid viktigt att ha förberett. Vi kan hjälpa dig både att upprätta testamentet och förvara det. Men juridiken kan så klart vara till hjälp även i gladare tider. Ett äktenskapsförord reder ut alla frågetecken kring hur egendom är gemensam eller enskild och kan vara en trygghet för er båda. Tveka inte att höra av er med frågor eller funderingar!

   Familjens Jurist i Hällefors, Centrumhuset

   Besöksadress:

   Centrumhuset, 712 21 Hällefors

   Telefon:

   054-10 10 95

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Hällefors, Sikforsvägen

   Besöksadress:

   Sikforsvägen 20, 712 34 Hällefors

   Telefon:

   019-675 10 35

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden