Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Falun, Åsgatan

    Välkommen till Familjens Jurist i Falun! Här sitter vi tillsammans med Fonus i deras trevliga lokaler. Vi erbjuder rådgivning inom familjerätt, vilket innebär exempelvis bouppteckningar, testamenten, framtidsfullmakter, gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal och vårdnad och umgänge av barn. Vi hjälper dig även vid tvister vid domstol och förmedlar rättshjälp eller rättsskydd. Vi arbetar också med migrationsmål, tvångsomhändertaganden och ställer upp som målsägandebiträde för brottsoffer.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Besöksadress
    Åsgatan 43, 791 71 Falun
    Möte bokas enligt överenskommelse.
    Telefon
    Vägbeskrivning?
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden