Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Alvik

Välkommen till Familjens Jurist i Alvik. Med stort engagemang hjälper våra jurister dig att reda ut just din familjejuridiska situation. Juristerna i Alvik erbjuder juridisk rådgivning i livets alla faser såsom testamenteäktenskapsförordsamboavtalframtidsfullmakt och andra juridiska dokument. Vi utformar även en fullmakt om du behöver företräda någon annan eller själv bli företrädd, samt upprättar bouppteckning när en anhörig har gått bort. Varmt välkommen till Familjens Jurist i Alvik med dina frågor och funderingar kring familjejuridik!

Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv.

Träffar du oss på något av våra kontor så fortsätter vi att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och om man känner symptom stannar man hemma. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

Besöksadress
Möte bokas enligt överenskommelse
Telefon
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden