Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070
   article_img

   Arbeta hos oss

   Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå. Vad som skiljer oss från andra är att vi tänker juridik på ett nytt, enklare och mer tillgängligt sätt. Hos oss får du arbeta i ett företag med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter som skapar trygghet i viktiga faser av människors liv. Därför krävs både hög professionalism och ett starkt engagemang. 

   Duktiga medarbetare är Familjens Jurists viktigaste tillgång och för rätt personer erbjuder vi spännande och utvecklande tjänster i ett expansivt företag med kontinuerlig kompetensutveckling. Våra vanligaste yrkesroller är jurist, juristsekreterare och boutredare.

   Brinner du för familjejuridik och tycker om att arbeta med människor? Är du intresserad av att kontinuerligt lära dig mer och jobba inom en kultur där både du och företaget utvecklas? Då är Familjens Jurist rätt arbetsgivare för dig.

   Inom Familjens Jurist har vi två driftsformer: franchisedrift och bolagsdrift.

   Vill du komma i kontakt med oss på Familjens Jurists personalavdelning? Kontakta oss på e-post personal@familjensjurist.se.

   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden