Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Kontakta oss
    0771-771 070
    Par på brygga

    Som HSB-medlem får du rabatt på familjejuridik

    Familjens Jurist och HSB har ett nära samarbete där du som medlem i HSB kan få hjälp med familjejuridiska frågor. Förutom ett ökat skydd och trygghet för dig och dina närmaste får du som medlem i HSB dessutom förmånliga rabatter på de frågor du vill få hjälp med. Du kan välja att träffa en jurist, få hjälp över telefon eller via mallar själv upprätta dokument genom Familjens Jurists onlinetjänst.

    Rabatten är olika stor beroende på vilken hjälp du väljer

    • Träffa en jurist på något av våra kontor: 750 kr rabatt*

    • Få hjälp över telefon: 500 kr rabatt 

    • Upprätta själv online:  250 kr rabatt

    Rabatten dras av på ordinarie pris. För att ta del av rabatten behöver du uppge rabattkoden hsbmedlem vid bokning eller innan du betalar på vår digitala tjänst.

    Livsbesiktning®

    En Livsbesiktning® är en kostnadsfri genomgång av din familjejuridiska situation. En Livsbesiktning® tar ca 30 minuter och har ett värde på ca 950 kr. Tillsammans med en jurist går du igenom din situation och hittar de juridiska skydd som kan göra din tillvaro mindre dramatisk. 

    • Läs mer om Livbesiktning® och boka tid på något av våra kontor. Boka tid här!
    • Läs mer och boka tid för Livsbesiktning® på telefon. Boka tid här!

     

    *Rabatten på 750 kr undantar rättshjälps- och rättsskyddsärenden. Erbjudandet gäller heller inte i kombination med andra erbjudanden. Väljer du att boka en kostnadsfri Livsbesiktning® på något av våra kontor går inte det erbjudandet att kombinera med rabatt. 

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden