Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Som HSB-medlem får du rabatt på familjejuridik

    Familjens Jurist och HSB har ett nära samarbete där du som HSB medlem kan få hjälp med familjejuridiska frågor. Livet kan förändras på många sätt. Du kanske flyttar ihop, får barn, gifter dig, separerar eller har någon nära anhörig som avlider. Ofta har förändringarna stor juridisk betydelse för dig och din familj.

    Vi erbjuder dig som medlem i HSB förmånliga rabatter på juridisk rådgivning. Du kan välja mellan att träffa en jurist på ett kontor, få hjälp över telefon eller att själva skapa dokument i vår onlinetjänst.

    Om du är osäker på vilket eller vilka juridiska dokument du behöver kan du boka en gratis Livsbesiktning® på telefon eller på kontor med en av våra jurister. Du får då ett kostnadsfritt förslag på vilka avtal du behöver för att bli trygg utifrån din livssituation och just dina förutsättningar.

    Är det så att du vill ringa för att boka en tid på ett av våra kontor? Hör då av dig till oss på telefonnummer 0770-17 69 09 så hjälper vi dig.

    Se våra ordinarie priser här.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden