Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Välkommen att göra ditt liv tryggare med Familjens Jurist!

    Familjens Jurist och Hjärt-Lungfonden har ett nära samarbete. Många väljer att skriva in en del av sitt arv till livsviktig forskning efter man tänkt på sina nära och kära först. Forskningen har gått framåt och räddar fler liv men fortfarande dör och lider fler människor av hjärt-lungsjukdom än av någon annan sjukdom. Även om forskningen går framåt är det fortfarande mycket kvar att göra. Därför är testamentsgåvor så viktiga för den framtida forskningen.

    Livet kan förändras på många sätt. Du kanske flyttar ihop, får barn, gifter dig, separerar eller har någon nära anhörig som avlider. Ofta har förändringarna stor juridisk betydelse för dig och din familj.

    Vi erbjuder dig förmånliga rabatter på juridisk rådgivning. Du kan välja mellan att träffa en jurist på ett kontor, få hjälp över telefon eller att själva skapa dokument i vår onlinetjänst.

    Som givare får du:

    • 15% rabatt på testamente (med jurist på kontor eller telefon/videomöte eller i vår digitala tjänst)
    • 15% rabatt på framtidsfullmakt (med jurist på kontor eller telefon/videomöte eller i vår digitala tjänst)
    • 15% på alla våra digitala "gör-det-själv"-tjänster
    • 15% rabatt på livslång testamentsförvaring

    Är det så att du vill ringa för att boka en tid på ett av våra kontor? Hör då av dig till oss på telefonnummer 0771-771 070 så hjälper vi dig.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden