Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Välkommen att göra ditt liv tryggare med Familjens Jurist!

    Familjens Jurist och Giva har ett nära samarbete där du som givare till en medlemsorganisation kan få hjälp med familjejuridiska frågor. Livet kan förändras på många sätt. Du kanske flyttar ihop, får barn, gifter dig, separerar eller har någon nära anhörig som avlider. Ofta har förändringarna stor juridisk betydelse för dig och din familj.

    Vi erbjuder dig förmånliga rabatter på juridisk rådgivning. Du kan välja mellan att träffa en jurist på ett kontor, få hjälp över telefon eller att själva skapa dokument i vår "gör det själv"-tjänst.

    Som givare får du:

    • 15% rabatt på testamente (med jurist på kontor eller telefon/videomöte eller i vår digitala tjänst)
    • 15% rabatt på framtidsfullmakt (med jurist på kontor eller telefon/videomöte eller i vår digitala tjänst)
    • 15% på alla våra digitala "gör det själv"-tjänster
    • 15% rabatt på livslång testamentsförvaring
    • 15% rabatt på bouppteckna.se. En av våra nya tjänster som riktar sig till personer som av olika anledningar inte vill ta hjälp av en jurist för att förrätta sin bouppteckning, utan vill sköta detta på egen hand!

    Är det så att du vill ringa för att boka en tid på ett av våra kontor? Hör då av dig till oss på telefonnummer 0771-771 070 så hjälper vi dig.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden