Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070
   Kvinna tittar ut från tåg

   Separationspaketet

   Att skilja sig eller separera är sällan ett enkelt beslut. Förutom att det ofta är svårt känslomässigt, är det också många praktiska och juridiska frågor som behöver lösas. När det är dags att göra bodelning är det olika regler som gäller beroende på om ni varit gifta eller sambor. Det är ofta lättare att reda ut frågorna kring en bodelning om man tar hjälp av en jurist som vet vilka lagar och regler som gäller. Våra erfarna jurister har stor erfarenhet av familjejuridik och bodelningar och hjälper gärna till. Vi erbjuder ett förmånligt lågt fast pris till er som ska separera eller skiljas som vänner och kan träffa oss på telefon eller Skype.

   I separationspaketet ingår:

   • Ca 30 minuters juridisk rådgivning med en jurist
   • Hjälp med ansökan om äktenskapsskillnad (om ni är gifta)
   • Upprättande av bodelningsavtal och beräkning av eventuell skifteslikvid (summan som någon av er eventuellt ska utbetala till den andra)
   • Hjälp med överföring av tillgångar (exempelvis lagfartsansökan och meddelande till bostadsrättsförening om ägarförändring eller liknande)

   Vad kostar det?

   Separationspaketet kostar 5 590 kr.

   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden