Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Problem med bostaden

    Vårt hem är vår borg som vi investerar mycket tid, känslor och pengar i. En bostad är också ofta den största affären du gör i livet. Ibland blir det tyvärr problem med affären, bostaden, bostadsrättsföreningen, mäklaren eller säljaren/köparen. Det är därför extra viktigt att förstå vilka rättigheter och skyldigheter vi har när det gäller vårt hem eller sommarställe.

    Att själv hantera tvister och konflikter med säljare/köpare, mäklare, bostadsrättsföreningen, grannar eller myndigheter är svårt och ibland olämpligt. Ofta finns det möjlighet att genom sin hemförsäkring få ersättning för största delen av kostnaden att anlita en erfaren jurist.

    Vi kan hjälpa till

    När det uppstår problem som till exempel att vi upptäcker något fel i bostaden, bråk med grannen eller att vi inte håller med om beslut som fattas av vår bostadsrättsförening kan Familjens Jurist hjälpa till med råd om hur du bäst bör gå vidare. Vi kan hjälpa till med alla frågor kopplade till fastighetsrätt, bostadsrättsjuridik, nyproduktion eller fel i fastighet eller bostadsrätt. Förutom att ge dig goda råd om hur du kan lösa problemen kan vi också företräda dig som juridiskt ombud om det går så långt som till tvist i domstol.

    Par i lägenhet
    Se vår film om

    Fel i bostadsrätt

    Se vår film om

    Fel i fastighet

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden