Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Köpa eller sälja bostad

    Ett bostadsköp är ofta den största affären du gör i livet. Kanske en dröm som äntligen går i uppfyllelse efter långt sparande eller hårt arbete. Oavsett om det bara är du eller en hel familj som kallar det hemma är det viktigt att alla avtal är i ordning så att det fortsätter att vara ditt eller ert hem om något oväntat händer.

    Precis lika självklart som det är att teckna hemförsäkring för sitt nya hem är det självklart att bestämma vad som ska hända med bostaden om ni eventuellt separerar eller om någon dör. Ska du köpa din första eller femte bostad spelar ingen roll. Det är din livssituation som är avgörande för vilka juridiska avtal du behöver.

    Behöver du hjälp med värdering eller försäljning av bostad?

    Vi samarbetar med flera mäklare som vi har stort förtroende för och kan ordna en kontakt med mäklare för ett första samtal om värdering och eventuell försäljning av bostaden. Det är ett helt förutsättningslöst samtal och du bestämmer själv om du därefter vill anlita vår samarbetspartner eller inte. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

    Vi kan hjälpa till

    Vi har lång erfarenhet av familjejuridiken och vet vad du behöver när din livssituation förändras eller när du gör en stor investering som i en bostad vilket får betydelse för hela familjen. Kontakta oss för en kostnadsfri Livsbesiktning® om du vill ha hjälp att förstå vad just du och din familj behöver. Vill du ha hjälp att upprätta ett köpekontrakt vid försäljning av bostadsrätt eller fastighet hjälper vi självklart också till med detta.

    Sommarstuga med flaggstång
    Se vår film om

    Försäljning av bostadsrätt med Per Näsman

    Se vår film om

    Köpa bostad

    Se vår film om

    Fel i bostadsrätt

    Se vår film om

    Fel i fastighet

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden