Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik

Tidsbokning för medlemsorganisationer

Sveriges största familjejuridiska byrå, Familjens jurist, har 33 kontor runt om i landet. När du anlitar oss får du enkelheten och tryggheten i en personlig kontakt, samtidigt som våra jurister har tillgång till hela den samlade kompetensen hos våra 240 anställda.

Erbjudande till dig som är medlem hos någon av Fonus medlemsorganisationer

Som medlem i någon av Fonus medlemsorganisationer får du, om ditt besök bokas här via vår hemsida, 750 kr rabatt på den första konsultationstimmen. Erbjudandet undantar rättshjälps- eller rättsskyddsärenden, och gäller inte i kombination med andra erbjudanden. Ange i fältet Övrigt vilken medlemsorganisation du är medlem i.

Vad kostar det att anlita Familjens jurist? Vår utgångspunkt är den av staten fastställda rättshjälpstaxan, för närvarande 1678 kr/timmen. För vissa ärendetyper och på vissa orter förekommer annan taxa, dock aldrig högre än 2100 kr/timme. För vissa typer av uppdrag, t.ex. upprättande av testamente, kan vi dessutom erbjuda fast pris. Fråga oss gärna om fast pris vid ditt inledande möte så berättar vi mer! Vi undersöker givetvis även om du har en försäkring som kan användas för att täcka delar eller hela kostnaden kopplad till ditt ärende.

Välkommen att vända dig till Familjens jurist för att göra livet tryggare och enklare – i sorg, glädje och allt däremellan. Du väljer enkelt ditt närmaste kontor och fyller i uppgifterna här nedan (Obs! Ange i fältet Övrigt vilken medlemsorganisation du är medlem i) så återkommer vi till dig senast under nästa arbetsdag med förslag på tidpunkt. Tillsammans ser vi över hur vi bäst kan hjälpa dig och hittar en tid som passar för ett inledande möte med en av våra erfarna jurister.

Mer information om respektive kontor och medarbetarna där finner du här på hemsidan under fliken Kontor.

*
Max tillåtna ord är:
*
*