Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik

Boka tid hos Familjens jurist

Välkommen till Sveriges ledande juristbyrå och ett inledande möte med en av våra skickliga jurister. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig senast under nästa arbetsdag för att hitta en tid som passar dig. Du väljer själv vilket av våra 33 egna kontor eller 80-tal besökskontor, som finns i listan bredvid, som du vill komma till. Mer information om respektive kontor och medarbetarna där finner du här på hemsidan under fliken Kontor.

Vi erbjuder inte gratis rådgivning men tillsammans reder vi inledningsvis ut om och hur vi kan hjälpa, samt om möjligt uppskattad tidsåtgång. Väljer du då att inte anlita oss för uppdraget, tar vi inte betalt för nedlagd tid. Vi bekräftar alltid vårt uppdrag för dig i ett skriftligt uppdragsavtal. Hör av dig om du inte kan komma till ett bokat möte, då kan någon annan få din tid. Möten ska avbokas senast 24 timmar före utsatt tid. Om du uteblir från ett möte utan att ha lämnat återbud debiteras du för en timme.

Vad kostar det att anlita Familjens jurist? Vår utgångspunkt är den av staten fastställda rättshjälpstaxan, för närvarande 1678 kr/timmen. För vissa ärendetyper och på vissa orter förekommer annan taxa. För vissa typer av uppdrag, t.ex. upprättande av testamente, kan vi dessutom erbjuda fast pris. Fråga oss gärna om fast pris vid ditt inledande möte så berättar vi mer! Vi undersöker givetvis även om du har en försäkring som kan användas för att täcka delar eller hela kostnaden kopplad till ditt ärende.

Film
*
Max tillåtna ord är:
*
*

All information behandlas konfidentiellt. Vi återkommer alltid senast under nästa arbetsdag.