Sidförslag
  Kontor
   article_img

   Livsbesiktning® för företagare

   Driver du företag ihop med andra? Glöm då inte bort att separera affärer och privatliv på det juridiska planet. Annars kan det innebära allvarliga konsekvenser för ert gemensamma företag om du skulle separera, bli sjuk eller gå bort. Få känner till hur privatliv och företag påverkar varandra juridiskt. Därför erbjuder vi dig en kostnadsfri Livsbesiktning® för företagare (värde ca 1900 kr). Då går en av våra erfarna jurister igenom just din situation och du får tips på hur du och dina kollegor kan skydda ert företag. 

   Vad kan hända med företaget?

   Ett exempel kan vara att Anna driver ett aktiebolag tillsammans med en kollega. Företaget går bra, men privatlivet går sämre. Anna och hennes make skiljer sig och plötsligt har maken rätt till hälften av Annas del i företaget. För att behålla sina aktier tvingas då Anna lösa ut sin make och om det inte är möjligt kan hon tvingas att ge maken hälften av sin del i företaget.

   Kom ensam eller flera

   När du bokat en Livsbesiktning® för företagare är du välkommen antingen på egen hand eller med din livspartner eller affärskompanjon. Glöm inte att ta med dokument som testamente och eventuella kompanjonavtal, så går vi igenom dem tillsammans.