Kontakta oss
0770-77 00 97
Familjens Jurist
Kontakta oss
0770-77 00 97
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Skatt

    Som företagare ställs du inför en mängd skatterättsliga frågeställningar. Regelverket är komplext och det är lätt att gå fel. Dessutom finns det mycket att vinna på att optimera sin skattemässiga situation. Våra erfarna skattejurister hjälper dig att hantera alla dina och ditt företags skatterättsliga frågor. Företagarens Jurist har stor erfarenhet av att hjälpa delägare i fåmansföretag, enskilda näringsidkare och företag.

    Du kan få hjälp med löpande skattefrågor och även vid specifika situationer som exempelvis omstruktureringar, avyttringar eller generationsskifte. Våra skattejurister kan även hjälpa dig med både din egen och bolagets deklaration.

    Skatteutbildning för företag

    Det kan vara svårt att hålla koll på alla skatterättsliga nyheter och förändringar som påverkar dig och ditt företag. Företagarens Jurist kan därför komma till ert företag och hålla en skatteutbildning som är skräddarsydd för just era behov. Våra kunniga skattejurister har lång erfarenhet av att hålla uppskattade utbildningar och föreläsningar för företag.

    Kontakta oss på telefon 0770-770 097 eller e-post info@foretagarensjurist.se ifall ni är intresserade av en anpassad skatteutbildning för ert företag.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden