Kontakta oss
0770-770 097
Familjens Jurist
Kontakta oss
0770-770 097
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Boka tid

    Välkommen till Företagarens Jurist!

    Vi erbjuder smidig och kostnadseffektiv hjälp för dig och ditt företag. Nedan kan du fylla i dina kontaktuppgifter för att bli kontaktad och boka tid med en jurist.

    Du kan även ringa oss på 0770-770 097.

    Vid mötet kommer vi behöva uppgifter från dig för att uppfylla våra krav på kundkännedom. Du kommer även behöva identifiera dig med mobilt BankId. Vårt arvode för ett möte med jurist är från 2 392 kr (exkl. moms) per timme

    <p>Vi vet att det finns många utmaningar utöver juridiken att tänka på vid en separation. I samarbete med andra experter erbjuder vi även hjälp i frågor som rör ekonomi, boende och föräldrasamarbete. Läs mer <a href="/vara-tjanster/hallbar-separation/">här</a>. <br /><br />Klicka i de erbjudanden som du utöver juridiken vill ta del av: </p>
    Gör dina val:

    Vi behandlar dina personuppgifter så att vi kan kontakta dig för att boka en tid enligt ditt önskemål. Uppgifterna som du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden