Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070
   Mamma pappa och dotter

   Som företagskund hos Swedbank får du ett unikt erbjudande hos oss

   Familjens Jurist och Swedbank har ett nära samarbete där du som företagskund hos Swedbank kan få hjälp med juridiska frågor som rör både ditt privatliv och företagande. Förutom ett ökat skydd och trygghet får du som företagskund hos Swedbank dessutom förmånliga rabatter på de frågor du vill få hjälp med. Du kan välja att träffa en jurist eller få hjälp över telefon.

   Rabatt till dig som är företagskund hos Swedbank

   • Träffa en jurist på något av våra kontor: 10% rabatt

   • Få hjälp över telefon: 10% rabatt 

   Exempel på avtal och andra juridiska dokument som vi kan hjälpa dig med är: 

   Livsbesiktning® för företagare

   Få känner till hur privatliv och företag påverkar varandra juridiskt. Livsbesiktning® för företagare är en kostnadsfri genomgång av din juridiska situation. Tillsammans med en jurist går du igenom din situation och hittar de juridiska skydd som du behöver.

   Kompanjonavtal

   Här regleras viktiga frågor för företaget och dess delägare som inte framgår av till exempel bolagsordningen. Delägarna skapar i kompanjonavtalet en gemensam grund för företagets verksamhet.

   Testamente

   Ett testamente är en handling där du talar om vad som ska hända med dina tillgångar när du inte längre finns i livet. Ett testamente både kompletterar och ersätter arvsreglerna i lagen.

   Äktenskapsförord

   Det är inte säkert att ni vill dela på allt om ni skiljer er. Då kan ni välja att skriva ett äktenskapsförord där ni bestämmer att en viss tillgång inte ska räknas som giftorätt.

   Vad kostar det?

   Fråga

   Vad kostar det att anlita Familjens Jurist för juridiska tjänster?

   Svar

   För rådgivning över telefon så har vi en prislista med fasta priser, här hittar du den. 

   När du träffar en jurist på ett kontor lämnas alltid ett kostnadsförslag.

   Som kund hos Swedbank har du rätt till 10% rabatt, både när du får hjälp över telefon eller om du träffar oss på ett kontor.

   Hur får jag avtalet/en?

   Fråga

   Hur levereras de juridiska dokumenten till mig?

   Svar

   Väljer du att boka ett personligt möte får du oftast efter det inledande mötet det juridiska dokumentet skickade till din e-postadress som ett första utkast. Då kan du sen i lugn och ro gå igenom dokumenten. När juristen färdigställt den slutgiltiga versionen kan dokumentet skickas till dig med post eller e-post, beroende på vad du föredrar. Samma sak gäller om mötet sker över telefon.

   Hur görs betalningen?

   Fråga

   Hur betalar jag?

   Svar

   Om du träffar en jurist på ett kontor, eller över telefon, betalar du din rådgivning och dina dokument genom en faktura som ställs ut i efterskott med 14 dagars betalningsvillkor.

   Hur går det till när jag anlitar Familjens Jurist?

   Fråga

   Hur bokar jag ett möte med Familjens Jurist?

   Svar

   Du väljer hur du vill bli kontakad av oss, antingen bokar vi en tid på kontoret eller över telefon. Vi kommer att kontakta dig per telefon fär att tillsammans hitta en tid som passar för dig och för en jurist. Du får alltid en bokningsbekräftelse per e-post med den information du behöver inför ditt möte.

   Du kan även ringa oss på 0771-771 070 för att boka tid, för att få del av din rabatt behöver du uppge att du är kund hos Swedbank.

   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden