Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Som företagskund hos Swedbank får du ett unikt erbjudande hos oss

    Familjens Jurist och Swedbank har ett nära samarbete där du som företagskund hos Swedbank kan få hjälp med juridiska frågor som rör både ditt privatliv och företagande. Förutom ett ökat skydd och trygghet får du som företagskund hos Swedbank dessutom förmånliga rabatter på de frågor du vill få hjälp med. Du kan välja att träffa en jurist eller få hjälp över telefon. Boka tid med en jurist via något av våra formulär eller ring oss på ert unika telefonnummer 010-220 34 69.

    Rabatt till dig som är företagskund hos Swedbank

    • Kostnadsfri Livsbesiktning® på något av våra kontor eller på telefon 
    • Få hjälp av en jurist på något av våra kontor eller över telefon: 20% rabatt

    • 20% rabatt på Bouppteckna.se med rabattkoden Swedbank. Ange koden när du skapar ett konto för att ta del av rabatten
    • 500 kr rabatt på förvaring av testamente, ditt pris 1 495 kr (ord. pris 1 995 kr)* 

    Exempel på avtal och andra juridiska dokument som vi kan hjälpa dig med är: 

    Livsbesiktning® för företagare

    Få känner till hur privatliv och företag påverkar varandra juridiskt. Livsbesiktning® för företagare är en kostnadsfri genomgång av din juridiska situation. Tillsammans med en jurist går du igenom din situation och hittar de juridiska skydd som du behöver.

    Kompanjonavtal

    Här regleras viktiga frågor för företaget och dess delägare som inte framgår av till exempel bolagsordningen. Delägarna skapar i kompanjonavtalet en gemensam grund för företagets verksamhet.

    Testamente

    Ett testamente är en handling där du talar om vad som ska hända med dina tillgångar när du inte längre finns i livet. Ett testamente både kompletterar och ersätter arvsreglerna i lagen.

    Äktenskapsförord

    Det är inte säkert att ni vill dela på allt om ni skiljer er. Då kan ni välja att skriva ett äktenskapsförord där ni bestämmer att en viss tillgång inte ska räknas som giftorätt.

    Bouppteckning

    När någon går bort lämnar den minnen från livet efter sig. Saker, ett hem eller pengar, är tillgångar som kan kännas obetydliga i en tid av sorg, men som ändå behöver tas hand om. Det första steget är en bouppteckning, en sammanställning av den bortgångnes alla tillgångar och skulder. “Livets bokslut”, så att säga. Du kan få hjälp med bouppteckningen av våra jurister eller så kan du använda Bouppteckna.se. Bouppteckna.se är den digital tjänst där en bouppteckning kan göras.

    *Du kan kostnadsfritt begära ut ditt testamente för att själv göra ändringar och sedan skicka in det igen för förvaring. Behöver du hjälp av en jurist får du som Swedbankkund 20% rabatt på arvodet.

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Mamma pappa och dotter
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden