Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Som företagskund hos Swedbank får du ett unikt erbjudande hos oss

    Familjens Jurist och Swedbank har ett nära samarbete där du som företagskund hos Swedbank kan få hjälp med juridiska frågor som rör både ditt privatliv och företagande. Förutom ett ökat skydd och trygghet får du som företagskund hos Swedbank dessutom förmånliga rabatter på de frågor du vill få hjälp med. Du kan välja att träffa en jurist eller få hjälp över telefon. Boka tid med en jurist via något av våra formulär eller ring oss på ert unika telefonnummer 010-220 34 69.

    Rabatt till dig som är företagskund hos Swedbank

    • Kostnadsfri Livsbesiktning® på något av våra kontor eller på telefon 
    • Få hjälp av en jurist på något av våra kontor eller över telefon: 20% rabatt

    • 20% rabatt på Bouppteckna.se med rabattkoden Swedbank. Ange koden när du skapar ett konto för att ta del av rabatten
    • 500 kr rabatt på förvaring av testamente, ditt pris 1 495 kr (ord. pris 1 995 kr)* 

    Exempel på avtal och andra juridiska dokument som vi kan hjälpa dig med är: 

    Livsbesiktning® för företagare

    Få känner till hur privatliv och företag påverkar varandra juridiskt. Livsbesiktning® för företagare är en kostnadsfri genomgång av din juridiska situation. Tillsammans med en jurist går du igenom din situation och hittar de juridiska skydd som du behöver.

    Kompanjonavtal

    Här regleras viktiga frågor för företaget och dess delägare som inte framgår av till exempel bolagsordningen. Delägarna skapar i kompanjonavtalet en gemensam grund för företagets verksamhet.

    Testamente

    Ett testamente är en handling där du talar om vad som ska hända med dina tillgångar när du inte längre finns i livet. Ett testamente både kompletterar och ersätter arvsreglerna i lagen.

    Äktenskapsförord

    Det är inte säkert att ni vill dela på allt om ni skiljer er. Då kan ni välja att skriva ett äktenskapsförord där ni bestämmer att en viss tillgång inte ska räknas som giftorätt.

    Bouppteckning

    När någon går bort lämnar den minnen från livet efter sig. Saker, ett hem eller pengar, är tillgångar som kan kännas obetydliga i en tid av sorg, men som ändå behöver tas hand om. Det första steget är en bouppteckning, en sammanställning av den bortgångnes alla tillgångar och skulder. “Livets bokslut”, så att säga. Du kan få hjälp med bouppteckningen av våra jurister eller så kan du använda Bouppteckna.se. Bouppteckna.se är den digital tjänst där en bouppteckning kan göras.

    *Du kan kostnadsfritt begära ut ditt testamente för att själv göra ändringar och sedan skicka in det igen för förvaring. Behöver du hjälp av en jurist får du som Swedbankkund 20% rabatt på arvodet.

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vad kostar det?

    Fråga

    Vad kostar det att anlita Familjens Jurist för juridiska tjänster?

    Svar

    Kostnaden för våra juridiska tjänster beror på vad du vill få hjälp medPå våra vanligaste tjänster kan vi erbjuda dig ett fast pris. För de tjänster som inte har ett fast pris betalar du oss per timme. I de ärenden där vi arbetar på timtaxa får du alltid ett kostnadsförslag av oss innan vi påbörjar ditt ärende. Här kan du se vår prislista. 

    Som kund hos Swedbank har du rätt till 20% rabatt, både när du får hjälp över telefon eller om du träffar oss på ett kontor.

    Hur får jag avtalet/en?

    Fråga

    Hur levereras de juridiska dokumenten till mig?

    Svar

    Väljer du att boka ett personligt möte får du oftast efter det inledande mötet det juridiska dokumentet skickade till din e-postadress som ett första utkast. Då kan du sen i lugn och ro gå igenom dokumenten. När juristen färdigställt den slutgiltiga versionen kan dokumentet skickas till dig med post eller e-post, beroende på vad du föredrar. Samma sak gäller om mötet sker över telefon.

    Hur görs betalningen?

    Fråga

    Hur betalar jag?

    Svar

    Om du träffar en jurist på ett kontor, eller över telefon, betalar du din rådgivning och dina dokument genom en faktura som ställs ut i efterskott med 14 dagars betalningsvillkor.

    Hur går det till när jag anlitar Familjens Jurist?

    Fråga

    Hur bokar jag ett möte med Familjens Jurist?

    Svar

    Du väljer hur du vill bli kontakad av oss, antingen bokar vi en tid på kontoret eller över telefon. Vi kommer att kontakta dig per telefon fär att tillsammans hitta en tid som passar för dig och för en jurist. Du får alltid en bokningsbekräftelse per e-post med den information du behöver inför ditt möte.

    Du kan även ringa oss på 0771-771 070 för att boka tid, för att få del av din rabatt behöver du uppge att du är kund hos Swedbank.

    Mamma pappa och dotter
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden