Kontakta oss
0770-77 00 97
Familjens Jurist
Kontakta oss
0770-77 00 97
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Avtal

    Som företagare ingår du avtal hela tiden. Det kan exempelvis handla om uppdragsavtal, leveransavtal eller anställningsavtal. Även om ett muntligt avtal i de flesta fall är lika giltigt som ett skriftligt, är ett skriftligt avtal att föredra. Med ett väl utformat skriftligt avtal minskar risken att hamna i en tvist om vad som avtalats. Företagarens Jurist kan hjälpa dig att skriva anpassade avtal efter just ditt och ditt företags behov. Våra erfarna jurister kan även hjälpa till med granskning av befintliga avtal.

    Nedan hittar du några vanliga avtal som vi kan hjälpa dig med. Om det avtal du behöver inte finns i listan eller om du är osäker på vilket avtal du behöver, kontakta oss via telefon 0770-770 097 eller e-post info@foretagarensjurist.se så hjälper vi dig vidare. Du kan även boka tid med en jurist här.

    Med vår digitala tjänst kan du enkelt skriva vissa avtal själv. Du börjar med att skapa ett konto och betalar först för dokumentet när du har slutfört alla steg. Ditt dokument sparas sedan på ”Mina sidor”.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden