Varmt välkommen upp till Familjens jurist i Västerås. Vårt kontor ligger mycket centralt på Kopparbergsvägen 10. På 19:e våningen i Skrapan har vi en fantastisk utsikt över Mälaren och har bara ett stenkast till centralstationen. Är du bilburen finns parkeringsmöjligheter i Skrapans garage eller i Punkthuset tvärs över Stora gatan. Om du inte tycker om att åka hiss eller har svårt för höjder finns det även möjlighet att boka in ditt besök i Fonus lokaler på Biskopsgatan 1. Har du svårt att ta dig från hemmet kan vi även erbjuda hembesök.

Förutom att njuta av utsikten över Mälaren och Västerås stad, får du hjälp med alla typer av familjerättsliga frågor. Vi är nio personer som jobbar på kontoret men också över regionen. För att du ska få den service du behöver var du än befinner dig kan du även boka in tid för att träffa oss i Hallstahammar på Storgatan 10, i Surahammar på Köpmangatan 32, i Sala på Drottninggatan 13, i Enköping på Källgatan 17 eller i Bålsta på Stockholmsvägen 15 om det skulle passa dig bättre.

Oavsett var i livet du befinner dig kommer du hela tiden i beröring med juridiska frågor av olika slag. Med stort engagemang hjälper vi dig med alla typer av familjejuridiska frågor såsom bodelningar, äktenskapsförord, samboavtal, bouppteckningar, arvskiften, testamenten, vårdnadsfrågor, LVU/LVM/LPT-mål, migrationsrätt, boutredningsman, gåvobrev m.m.

Det är du och dina behov som står i centrum hos oss och våra jurister och boutredare bistår med sin kunskap när du behöver det. Vi tar oss tid för alla våra klienter och vår målsättning är att du ska känna dig förstådd och få den hjälp som du behöver.

Som Sveriges största juristbyrå har vi på Familjen jurist stor samlad kompetens med över 200 medarbetare på 33 kontor runt om i landet. Vår storlek är en del av vår styrka och ger oss en unik kapacitet med såväl bredd som specialistkompetens inom privat- och familjerättens område.

Du kan läsa mer på vår hemsida om vad olika titlar som t.ex. jurist och advokat innebär och hur vi arbetar med kvalitet och kompetensutveckling.

Boka tid