Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070
   article_img

   Samäganderättsavtal

   Det finns situationer när det är en bra idé att skriva ett samäganderättsavtal. Det kan vara om flera personer tillsammans köper en egendom, t ex en bil, men bara en person står som formell ägare. Det kan också vara om du köper en bostad med en kompis eller om du och dina syskon har fått ärva ett sommarhus tillsammans. Ett samäganderättsavtal reglerar hur det ni äger tillsammans ska hanteras. Det kan också reglera hur stor andel som var och en ska äga. Om det bara finns en formell ägare är risken stor att den personen anses äga egendomen själv, även om fler varit med och betalat.

   Vi hjälper till att formulera ett samäganderättsavtal där de vanligaste konfliktorsakerna är reglerade. Sedan undertecknar ni själva avtalet.

   Pris 2 495 sek.

   Boka tid

   När passar det dig bäst att få en kontakt?

   Välj den tid som passar dig bäst.

   Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan kontakta dig för att boka en tid. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader.

   Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden