Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Livsbesiktning®

    Med hjälp av vår kostnadsfria Livsbesiktning® får du en bättre överblick över din familjejuridiska situation. Tillsammans går vi igenom hur juridiken kan förebygga problem för dig och människorna i ditt liv om det oväntade sker.

    Livet och juridiken är mer sammanflätade än vad man kan tro

    Livets stora milstolpar får ofta juridiska konsekvenser. Vissa små, andra betydligt större - till exempel att gifta sig, bli sambo eller skaffa barn. 

    Vid en livsbesiktning® får du prata med en av våra jurister och tillsammans går ni igenom vilka juridiska dokument som behövs för just dig och din situation. Det är sedan upp till dig om du vill gå vidare eller inte. Men du får garanterat en bättre överblick över de juridiska konsekvenser som just din livssituation kan leda till. Familjejuridiken finns för att skydda och respektera dig själv och dina närmaste. En Livsbesiktning hjälper dig att bättre förstå hur du måste använda den.

    En Livsbesiktning® tar inte lång tid och är dessutom helt kostnadsfri (värde ca 950 kr). Fyll i vårt formulär eller ring oss på 0771-771 070 så hittar vi en tid med någon av våra erfarna jurister som passar dig.

    Livsbesiktning Familj som äter middag
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden