Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Köpekontrakt på telefon

    Att köpa eller sälja en fastighet eller bostadsrätt är ofta en stor och viktig affär i livet. Därför kan det vara en bra idé att ta hjälp av en jurist.

    Vid köp eller försäljning av fast egendom finns en hel del detaljer som man måste tänka på. Lagen ställer krav på att försäljningen ska uppfylla tydligt angivna formella krav, annars är den inte giltig. 

    Vi hjälper dig att upprätta köpekontrakt på telefon

    Ett köp eller försäljning av en bostadsrätt påverkas också av en mängd olika regler, vilket kan vara viktiga att ta hänsyn till. Vi på Familjens Jurist hjälper dig att tryggt upprätta ett köpekontrakt på telefon, till ett fast pris. Du kan få hjälp via telefon eller videosamtal, där även juridisk rådgivning på ca 30 minuter ingår i priset.

    Vad kostar det?

    Att skriva ett köpekontrakt för en fastighet och för en bostadsrätt kostar det 4 490 kr. I priset ingå ett möte med en jurist på telefon och upprättande av köpekontraktet.

    Avtal underskrift
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden