Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Bodelning digitalt med coachande samtal

    Att gå skilda vägar är sällan ett enkelt beslut. Förutom att det kan vara svårt känslomässigt innebär det många praktiska och juridiska frågor som behöver lösas. Vi kan hjälpa er att få juridiken på plats men också erbjuda vägledning för att förebygga framtida konflikter i er relation, något som är viktigt om ni har barn tillsammans. Vi lägger till psykologi för att du ska få mer ut av juridiken helt enkelt.

    Juridik + psykologi = sant

    Om ni är överens om hur bodelningen ska göras kan ni enkelt skriva bodelningsavtalet i vår digitala dokumenttjänst. Gör ni avvtalet via tjänsten ingår det en digital session (50 min) med terapeut via Mind Sthlm. Tillsammans får ni vägledning kring separationen för att er framtida relation ska bli så bra som möjligt, inte minst för barnens skull.

    Skriv bodelningsavtal enkelt själva!

    Juridik behöver inte vara krångligt. Med vår digitala tjänst kan ni enkelt skriva bodelningsavtal själva.

    • Billigare. Avtalet är redan utformat av jurist, vilket gör det mer kostnadseffektivt för er.
    • Snabbare. Ni kan skriva avtalet när som helst, när det passar er.
    • Smidigare. Avtalet är självinstruerande och ni kan fylla i det på egen hand.

    Ni betalar inte förrän i slutet av processen, vilket gör att ni kan testa vår tjänst kostnadsfritt innan ni bestämmer der.

    Har ni lite mer komplicerade önskemål kan det vara bra att prata med en jurist.

    Se våra priser.

    Olika typer av bodelning

    I ett bodelningsavtal delar ni upp era tillgångar och skulder. Det är olika regler som gäller vid bodelningen beroende på om ni varit gifta eller sambor. En bodelning mellan makar kan göras under pågående äktenskap eller när äktenskapet upphör på grund av skilsmässa eller dödsfall. En bodelning mellan sambor görs bara om någon av er begär det.

    Läs mer om olika typer av bodelning

    Bodelning Familj på kulle

    Familjens Jurists podd

    Lyssna på vår mikropodd om bodelning där vi tar upp det viktigaste du behöver veta på bara fem minuter. I podden går vi igenom skillnaderna mellan gifta och sambor, vanliga missuppfattningar och hur du undviker de vanligaste fällorna vid bodelning.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden