Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Tipsa Familjens Jurist

   Skandia Rådgivningsverktyg

   I formuläret nedan kan du på Skandia skicka tips till Familjens Jurist.

   Fyll i nedan information om kunden. Fyll även i dina egna kontaktuppgifter i angivna fält. Om du vill du få återkoppling när kunden är kontaktad skriver du in det i "Fritext". I fältet "Fritext" kan du fylla i önskemål om när vi ska ringa kunden eller annat som kan vara bra för oss att veta i kontakt med kund! 

   Här kan du läsa mer om de erbjudanden som gäller för Skandiakunder. 

   Specifika tjänster kunden är intresserad av
   VIP-kund?

   Handläggarens uppgifter

   Jag intygar att jag har informerat kunden om att jag överför kundens kontaktuppgifter till Familjens Jurist samt att dessa personuppgifter sparas som längst 3 månader. Jag har även informerat kunden om att dennes personuppgifter kan komma att skickas tillbaka till Skandia för att kunden ska kunna bli kontaktad med frågor om kundupplevelse.

   Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

   Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att Familjens Jurist vid behov kan kontakta mig. Personuppgifterna behövs också för att Familjens Jurist ska genomföra rapportering till ditt företag.

   Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden