Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Tipsa Familjens Jurist

   I formuläret nedan kan du på Nordea skicka tips till Familjens Jurist.

   I fältet "Fritext" kan du fylla i önskemål om när vi ska ringa kunden eller annat som kan vara bra för oss att veta i kontakt med kund! 

   Om Nordeakund vill träffa en jurist på ett av våra kontor är detta under piloten möjligt endast i Stockholm (Drottninggatan 25) och i Göteborg (Storgatan 53.) Vill kunden hellre möta jurist på Nordeakontor i Stockholm eller Göteborg går det också bra. Ange i så fall detta i fritextfältet nedan.       

    

   Specifika tjänster kunden är intresserad av

   Handläggarens uppgifter

   Vill du att vi meddelar dig när kunden är inbokad?

   Jag intygar att jag har informerat kunden om att jag överför kundens kontaktuppgifter till Familjens Jurist samt att dessa personuppgifter sparas som längst 3 månader. Jag har även informerat kunden om att dennes personuppgifter kan komma att skickas tillbaka till Nordea för att kunden ska kunna bli kontaktad med frågor om kundupplevelse.

   Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

   Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att Familjens Jurist vid behov kan kontakta mig. Personuppgifterna behövs också för att Familjens Jurist ska genomföra rapportering till ditt företag.

   Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden