Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Kostnadsfri Livsbesiktning

    Det är en självklarhet att försäkra bilen, båten och huset ifall något skulle hända. Men vissa saker i livet går inte att ersätta med pengar. Som relationerna till människorna du älskar. När du gör en Livsbesiktning® går vi igenom hur juridiken kan förebygga problem för dig och människorna i ditt liv om det oväntade sker.

    Boka en kostnadsfri Livsbesiktning®

    Vid en Livsbesiktning® får du prata med en av våra jurister, på telefon eller på något av våra kontor. Tillsammans går ni igenom din familjesituation, utifrån ett familjejuridiskt perspektiv. Baserat på analysen går juristen igenom vilka juridiska dokument som behövs för just dig och din situation. Det är sedan upp till dig om du vill gå vidare eller inte. Men du får garanterat en bättre överblick över de juridiska konsekvenser som just din livssituation kan leda till. Familjejuridiken finns för att skydda och respektera dig själv och dina närmaste. En Livsbesiktning® hjälper dig att bättre förstå hur du måste använda den.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden