Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Som kund hos en Sparbank får du ett unikt erbjudande hos oss

    Familjens Jurist och Sparbankerna har ett nära samarbete där du som premiumkund hos en Sparbank kan få hjälp med familjejuridiska samt företagsfrågor. Förutom ett ökat skydd och trygghet för dig och dina närmaste får du som kund hos en Sparbank dessutom förmånliga rabatter på de frågor du vill få hjälp med. Du kan välja att träffa en jurist eller få hjälp över telefon.

    Rabatt till dig som är premiumkund hos en Sparbank

    • Kostnadsfri Livsbesiktning® på något av våra kontor eller på telefon
    • Få hjälp av en jurist på något av våra kontor eller över telefon: 20% rabatt
    • 20% rabatt på Bouppteckna.se 
    • 20% rabatt på förvaring av testamente, ditt pris 1 596 kr (ord. pris 1 995 kr)**

    Boka en tid via din Sparbank för att ta del av dina rabatter. Välj din Sparbank nedan: 

    Exempel på avtal och andra juridiska dokument som vi kan hjälpa dig med är: 

    Samboavtal

    Med ett samboavtal kan du gå runt sambolagens bodelningsregler helt, men också delvis. Exempelvis kan ni välja att bodelningsreglerna inte ska gälla sambobostaden men att den övriga samboegendomen ska delas lika enligt sambolagen.

    Skuldebrev

    Ett skuldebrev kan upprättas om du och din partner går in med olika stor andel av exempelvis kontantinsatsen i ert nya hem. Istället för att ändra ägarfördelningen kan ni då upprätta ett skuldebrev på skillnaden i insatsen.

    Testamente

    I ett testamente kan du själv välja vem som ska ärva dig. Det är extra viktigt om du är sambo då sambor inte ärver varandra.

    Livsbesiktning®

    En Livsbesiktning® är en kostnadsfri genomgång av din familjejuridiska situation. Tillsammans med en jurist går du igenom din situation och hittar de juridiska skydd som kan göra din tillvaro mindre dramatisk.

    Vi möter dig på ett sätt som passar dig

    Nu när restriktionerna till följd av coronaviruset lättar öppnar vi upp, men vi gör det med ansvar. Vi kan träffa dig på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte, du väljer det sätt som passar dig bäst.

    Vi fortsätter även att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och stannar hemma vid symptom. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden