Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Som kund hos en Sparbank får du ett unikt erbjudande hos oss

    Familjens Jurist och Sparbankerna har ett nära samarbete där du som kund hos Sparbanken kan få hjälp med familjejuridiska samt företagsfrågor. Förutom ett ökat skydd och trygghet för dig och dina närmaste får du som kund hos en Sparbank dessutom förmånliga rabatter på de frågor du vill få hjälp med. Du kan välja att träffa en jurist eller få hjälp över telefon.

    Rabatt till dig som kund hos en Sparbank

    • Få hjälp av en jurist på något av våra kontor eller över telefon: 20% rabatt

    • Upprätta själv online: 20% rabatt

    För att ta del av rabatten behöver du uppge rabattkoden Sparbankskund vid bokning eller innan du betalar på vår digitala tjänst. 

    Exempel på avtal och andra juridiska dokument som vi kan hjälpa dig med är: 

    Samboavtal

    Med ett samboavtal kan du gå runt sambolagens bodelningsregler helt, men också delvis. Exempelvis kan ni välja att bodelningsreglerna inte ska gälla sambobostaden men att den övriga samboegendomen ska delas lika enligt sambolagen.

    Skuldebrev

    Ett skuldebrev kan upprättas om du och din partner går in med olika stor andel av exempelvis kontantinsatsen i ert nya hem. Istället för att ändra ägarfördelningen kan ni då upprätta ett skuldebrev på skillnaden i insatsen.

    Testamente

    I ett testamente kan du själv välja vem som ska ärva dig. Det är extra viktigt om du är sambo då sambor inte ärver varandra.

    Livsbesiktning®

    En Livsbesiktning® är en kostnadsfri genomgång av din familjejuridiska situation. Tillsammans med en jurist går du igenom din situation och hittar de juridiska skydd som kan göra din tillvaro mindre dramatisk.

    Vi möter dig på ett sätt som passar dig

    Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte.

    Vi fortsätter att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och om man känner symptom stannar man hemma. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden