Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Köpinformation

    Du behöver inte betala förrän du beställt något av något av våra paket. Vi inleder alltid med en telefon- eller Skypebokning då du får prata med en av våra jurister. Du får då veta vilka dokument du behöver och vad som ingår i paketpriset. Fakturan skickas efter genomförd beställning och ska betalas inom 14 dagar.

    Allmänt

    Alla priser på familjensjurist.se är angivna inklusive moms. För att köpa avtal eller juristtjänster på familjensjurist.se ska man ha fyllt 18 år.

    Leverans

    Vid köp av juridikpaket eller rådgivningstjänster av jurist uppstår köpet i samband med att du bokar en tid hos oss för inledande juridisk konsultation med jurist. Ditt juridiska avtal kommer att levereras via e-post inom 14 dagar från det att juristen fått alla uppgifter av dig för att kunna färdigställa det juridiska dokumentet.

    Betalning

    För det fall du anlitar en jurist för att göra dina juridiska avtal kommer du att faktureras i efterskott med en betaltid med 14 dagar.

    Fakturabetalning

    Fakturabetalning sker genom Svea Ekonomi. Fakturan betalas inom 14 dagar efter köp. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 24%. Vid köpet gör Svea en mikroupplysning för att ta reda på uppgifter om Kund. För fullständiga uppgifter om Sveas fakturavillkor och hantering hänvisas till svea.com.

    Ångerrätt och reklamation

    Vid köp av avtal på webbplatsen skapas ett skräddarsytt avtal speciellt utformat efter Din informationsinmatning. Avtalet du får är alltså helt utformat efter dina individuella förutsättningar och dokumentet har en unik personlig prägel. Därför har du ingen ångerrätt efter genomfört köp (2 § 5 punkten Distansavtalslagen). Du kan alltid reklamera ditt avtal om du finner fel eller är missnöjd, varpå vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig så du blir nöjd.

    Support

    Du kan alltid höra av dig med frågor eller synpunkter via mail till info@familjensjurist.se

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden