Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Franchisedrift

    Under varumärket Familjens Jurist verkar ett antal fristående franchisetagare och deras anställda. Franchiseverksamheten inom Familjens Jurist sker genom ett helägt dotterbolag. 

    Förmåner hos oss

    För oss är det viktigt att vår personal får ta del av trygga förmåner. Här ser du ett urval av vad vi kan erbjuda i form av förmåner:

    • Friskvårdsbidrag
    • Kollektivavtal
    • Kompetensutveckling

    Bli franchisetagare

    Att bli franchisetagare inom Familjens Jurist passar dig som vill bygga något eget, men som samtidigt vill ha tryggheten i att tillhöra något större. Som franchisetagare bygger du upp och utvecklar verksamheten i ditt eget distrikt.

    Familjens Jurist är ett väl etablerat varumärke med en väl beprövad affärsidé. Som franchisetagare hos oss får du trygghet, support och stöd. Vi ger dig reklam- och marknadsföringsmaterial, gemensam IT- infrastruktur, regelbundna möjlighet till kurser och vidareutbildningar, konferenser, faktureringsrutiner och central upphandling av kontorsmaterial. Dessutom får du tillgång till ett stort och engagerat nätverk av jurister över hela landet.

    Du som blir franchisetagare förbinder dig att dela vår grundidé. Du förvaltar Familjens Jurists koncept och lever upp till de värden som varumärket står för. Du tycker det är roligt att möta människor och drivs av att både utveckla och utvecklas. För att bli franchisetagare måste du ha en jur.kand. utbildning eller motsvarande. Du bör även ha erfarenhet från att ha arbetat med familjerätt, fastighetsrätt, skatterätt (privat) och/eller bolagsrätt.

    Vill du veta mer?

    Kontakta oss på info@familjensjurist.se

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden