Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Arbeta hos oss

    Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå. Vad som skiljer oss från andra arbetsgivare är att vi erbjuder våra kunder juridik på ett nytt, enklare och mer begripligt sätt. Vi är också rikstäckande och har medarbetare på de flesta orter i Sverige. Hos oss får du arbeta i ett företag med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter som skapar trygghet hos människor i olika faser av deras liv. Därför krävs både hög professionalism och ett stort engagemang hos alla våra medarbetare.

    Duktiga medarbetare är Familjens Jurists viktigaste tillgång och för rätt personer erbjuder vi utvecklande uppgifter och utmaningar i ett expansivt företag. Våra vanligaste yrkesroller är jurist, juristsekreterare och boutredare.

    Inom Familjens Jurist har vi kontor som är en del av vår bolagsdrift och andra kontor som egenföretagare driver som franchiseverksamhet. Tillsammans blir vi Sveriges största familjejuridiska byrå. Läs mer om vad det innebär att vara anställd i bolagsdrift eller franchisedrift.

    Vill du kickstarta din juristkarriär inom familjerätt kan du också arbeta som studentrådgivare eller som biträdande jurist i Familjens Jurists dotterbolag Juridik Till Alla. Du som läst minst två år på juristprogrammet, är nyexaminerad eller jobbat några år men nu vill lära dig familjerätt, kan inleda din juristkarriär via vårt karriärprogram, läs mer om det här!

    Brinner du för familjejuridik och tycker om att hjälpa och arbeta med människor? Är du intresserad av att kontinuerligt lära dig mer och jobba inom en kultur där både du och företaget utvecklas? Då är Familjens Jurist rätt arbetsgivare för dig.

    Vill du komma i kontakt med oss på Familjens Jurists personalavdelning? Kontakta oss på e-post personal@familjensjurist.se.

    Händer
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden