Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen.

    Folkhälsomyndighetens hemsida kan du läsa mer om coronaviruset (covid-19).

    Våra interna åtgärder

    • Alla anställda som har varit i länder med hög smittspridning, eller varit i kontakt med personer som varit i dessa länder, arbetar hemifrån.
    • Vår personal undviker närkontakt med andra under möten såsom handhälsningar och fysisk beröring, detta med omtanke om oss alla.
    • Vi uppmuntrar alla till god handhygien genom att tvätta händerna ofta och noggrant.
    • Vi erbjuder alla kunder möjligheten att boka om sitt möte till en annan dag eller till ett telefon- eller videomöte, helt kostnadsfritt.

    Hjälp oss att ta hand om varandra!

    Hjälp oss att minska risken att smittas, både för dig själv och andra. Tänka på att:

    • Undvika sociala kontakter om du visar minsta tecken på symtom, även lindriga. Att undvika onödiga besök skyddar de mest sårbara.
    • Ha en god handhygien och tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
    • Om du behöver nysa eller hosta, gör det i armvecket eller i en pappersnäsduk.

    Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor i kollektivtrafiken, på arbetet eller andra platser där du är nära andra.

    Vad kan du tänka på?  

    Att pandemin har påverkat juridiken är ett faktum och det finns idag ett ökat behov av våra tjänster:

    • Boka din egen kostnadsfria Livsbesiktning. Livsbesiktning® är en kostnadsfri analys (värde ca 950 kr) av din familjejuridiska situation. Livsbesiktningen ger dig svar på frågan vad som händer med dina tillgångar om du skulle separera från din partner eller om du skulle avlida. Boka tid direkt eller ring 0771-771-070.
    • Vi på Familjens Jurist informerar dig om dina rättigheter inom konsumenträtt och ångerrätt. Vi kan förklara vilka rättigheter du har som konsument och vad som är viktigt att tänka på om du hamnar i en tvist. 
    • Familjens Jurist finns här för dig när du behöver hjälp med att skriva testamente och hantering av framtidsfullmakt.

    Familjens Jurists podd

    Lyssna på vårt poddavsnitt där vi går igenom det viktigaste du behöver veta om testamente – på bara fem minuter. Vi pratar bland annat om vad de olika juridiska termerna betyder, vad du kan testamentera och vilka villkor du kan sätta.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden