Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen.

    Folkhälsomyndighetens hemsida kan du läsa mer om coronaviruset (covid-19).

    Våra interna åtgärder

    • Alla anställda som har varit i länder med hög smittspridning, eller varit i kontakt med personer som varit i dessa länder, arbetar hemifrån.
    • Vår personal undviker närkontakt med andra under möten såsom handhälsningar och fysisk beröring, detta med omtanke om oss alla.
    • Vi uppmuntrar alla till god handhygien genom att tvätta händerna ofta och noggrant.
    • Vi erbjuder alla kunder möjligheten att boka om sitt möte till en annan dag eller till ett telefon- eller videomöte, helt kostnadsfritt.

    Hjälp oss att ta hand om varandra!

    Hjälp oss att minska risken att smittas, både för dig själv och andra. Tänka på att:

    • Undvika sociala kontakter om du visar minsta tecken på symtom, även lindriga. Att undvika onödiga besök skyddar de mest sårbara.
    • Ha en god handhygien och tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
    • Om du behöver nysa eller hosta, gör det i armvecket eller i en pappersnäsduk.

    Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor i kollektivtrafiken, på arbetet eller andra platser där du är nära andra.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden