Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist hjälper till med släktforskningen

    Genom nya verktyg och ett dedikerat team kommer Familjens Jurist erbjuda släktforskning som en del av sitt utbud. Det kan handla om allt från att faktiskt spåra och rita upp släktträdet till en större djupdykning och leta upp okända släktingar.

    Släktforskning har alltid funnits nära Familjens Jurist kärnverksamhet. I samband med dödsbon och bouppteckningar har det varit en naturlig del av övrig verksamhet. Men nu tas släktforskningen inom Familjens Jurist ett steg längre.

    - Sverige har fantastiska verktyg för släktforskning och i takt med att alla gamla arkiv och kyrkoböcker digitaliseras öppnas det upp ännu större möjligheter att snabbt och effektivt hitta släktkopplingar, säger Arne Larsson, släktforskningsexpert på Familjens Jurist.

    Erbjudandet kring släktforskning från Familjens Jurist kommer att vara uppdelat i två huvuddelar där den ena har fortsatt fokus på släktforskning för dödsbon. Inom det området handlar det framför allt om att ta fram uppgifter inför och under en bouppteckning.

    Den andra och nya delen handlar om släktforskning för privatpersoner. Här erbjuds historisk släktforskning med information om allt från förfäder till släktgårdar i flera generationer bakåt. Men man tittar inte bara bakåt i historien.

    - För många handlar släktforskning primärt om att rita upp släktträdet, men fler och fler får upp ögonen för möjligheten att hitta släkt man tappat kontakten med, eller till och med att hitta hittills okända släktingar, avslutar Arne Larsson.

    Startpunkten för alla släktforskningsprojekt genom Familjens Jurist är ett kostnadsfritt uppstartsmöte, där man gemensamt går igenom förutsättningar, möjligheter och mål.

    Här kan du läsa mer om tjänsten släktforskning.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden