Hoppa till innehållet

Familjens Jurists nya samarbetspartner är Giva Sverige!

Familjens Jurist har tecknat samarbetsavtal med Giva Sverige som representerar 160 ideella organisationer, däribland Unicef, Cancerfonden och Världsnaturfonden WWF. Samarbetet innebär bland annat att Givas medlemsorganisationer får tillgång till juridiska tjänster inom privaträtt och företagsjuridik till förmånliga priser.

Samarbetsavtalet med Familjens Jurist innebär att organisationerna får juridisk rådgivning till lägre kostnad samt att anställda erbjuds kostnadsfri konsultation och rabatterade tjänster. Dessutom kan medlemsorganisationerna erbjuda sina givare förmånliga priser på digitala “gör det själv”-tjänster hos familjensjurist.se och personlig rådgivning med jurist.

– Vi är mycket glada och stolta över att kunna bistå Sveriges viktiga ideella insamlingsorganisationer med juridisk expertis på detta sätt. Vi hoppas också att det erbjudande som organisationerna nu kan ge sina givare ska bidra till ökad insamling, säger Victoria Thore, vd för Familjens Jurist.

Giva Sverige, som representerar en bredd av ideella organisationer med olika ändamål, arbetar för tryggt och ökat givande i Sverige. Bland anslutna medlemmar finns bland annat Unicef, Cancerfonden, Rädda barnen, Läkare Utan Gränser och Världsnaturfonden WWF.

– I arbetet för etisk, professionell och transparent insamling av gåvor har juridiken en viktig roll. Vi vill tacka Familjens Jurist för det engagemang och det generösa erbjudande som vi nu hoppas ska komma till nytta både för våra medlemmar och deras givare, säger Charlotte Rydh, generalsekreterare på Giva Sverige.

Här finns mer information om samarbetet och om Giva Sverige.

Två personer som håller hand
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden