Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist stärker upp inom affärsjuridik och konsumenträtt

    Vi växer och blir ännu bättre! Familjens Jurist utökar nu teamet med två seniora jurister som är kompetensansvariga inom affärsjuridik respektive konsumenträtt. Det gör att du nu kan få ännu bättre juridisk hjälp hos oss på Familjens Jurist!

    Hallå där Peder Lundgren på Familjens Jurist!

    Peder Lundgren Familjens Jurist

    Peder Lundgren, Kompetensansvarig Affärsjuridik, tog examen i Uppsala 2009 och har arbetat med juridik i lite olika former sedan dess. Han började som skattekonsult på en stor revisionsbyrå och de senaste åren har han arbetat som advokat på en advokatbyrå specialiserad på ekonomisk familjerätt.

    Vad tycker du är det absolut bästa med ditt jobb?

    - Det bästa är att få hjälpa människor, både i deras roll som företagare och som privatperson, med deras juridiska problem och frågeställningar. Ibland går det till och med att lösa problem de inte ens visste att de hade! Och så alla fantastiska kollegor såklart!

    Vad ser du mest fram emot med din nya tjänst hos Familjens Jurist?

    - Jag ser väldigt mycket fram emot att få utveckla våra tjänster och erbjudanden till företagare. Jag ser också fram emot att få bidra till att höja och bredda kompetensen inom Familjens Jurist avseende mitt kompetensområde.

     

    Hallå där Oscar Coronel på Familjens Jurist!

    Oscar Coronel Familjens Jurist

    Oscar Coronel, Kompetensansvarig Konsumenträtt, firar tioårsjubileum som jurist då han tog examen 2010 från Uppsala Universitet. Han har arbetat med konsumenträtt i drygt sex år.

    Vad är det bästa med ditt jobb som jurist?

    - Det bästa med mitt arbete är att få utreda och lösa spännande juridiska frågor samtidigt som jag hjälper någon med ett praktiskt problem.

    Vad ser du mest fram emot med din nya tjänst?

    - Att tillsammans med kollegorna få utveckla och fördjupa kunskapen inom konsumenträtt på Familjens Jurist.

    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden