Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Hur går det till när jag anlitar Familjens Jurist?

   Fråga

   Hur bokar jag ett möte med Familjens Jurist?

   Svar

   Om du är osäker på vilket eller vilka juridiska avtal du behöver kan du kostnadsfritt boka en Livsbesiktning® på telefon med en av våra jurister. Du får då ett förslag på vilka avtal du behöver för att bli trygg utifrån din livssituation och just dina förutsättningar. Du får också ett kostnadsförslag från oss på förmånligt fast pris för att antingen upprätta dokumenten själv i vår onlinetjänst eller för att få hjälp av våra jurister över telefon eller Skype.

   Om du redan vet vilket eller vilka avtal du vill ha kan du själv på hemsidan boka ett telefonmöte på en tid som passar dig bäst för att anlita oss och få prata med en av våra jurister. Det är först när du bokat en tid med jurist och fått hjälp att göra dina avtal som du anlitar oss och får betala fast pris för ditt avtal. Som Nordeakund får du 500 kr rabatt på våra redan mycket förmånliga fasta priser på juridisk hjälp över telefon om du vill prata med en av våra jurister som sedan gör och kvalitetsgranskar avtalen. 

   Väljer du att göra dokumenten själv med vår onlinetjänst skapar du kostnadsfritt ett kundkonto och kan testa att svara på frågorna. Efter att du granskat och godkänt sammanfattningen av dina ifyllda uppgifter väljer du om du vill köpa dokumentet eller inte. Väljer du att köpa dokumentet använder du rabattkoden Nordea2018 vid betalning för att få 250 kr rabatt. Rabatten gäller på alla dokument i vår onlinetjänsten.

   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden