Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Trelleborg

   Familjens Jurists kontor i Trelleborg

   I Trelleborg finns det två kontor där du kan träffa våra erfarna jurister. Antingen tar du dig till Corfitz-Beck-Friisgatan 2, men om det passar bättre lite närmare Stadsparken är du också välkommen till Valldamsgatan 8. Tveka inte att höra av dig med frågor eller funderingar!

   Vi hjälper dig hela livet

   För dig som inte riktigt vet vilka juridiska skydd som passar just dig kan vi tipsa om en Livsbesiktning®. Det är en kostnadsfri tjänst då du får träffa en av våra jurister som utifrån din livssituation hittar de juridiska skydd som passar just dig. Ett enkelt sätt att få en inblick i hur du får mer trygghet i ditt liv. Men om du vet vad du behöver hjälp med – ett samboavtal, äktenskapsförord eller testamente till exempel – är du såklart lika välkommen. Juridiska dokument har höga krav på formalia och med experthjälp så kan du vara säker på att allt går rätt till och att avtalen är giltiga.

   Familjens Jurist i Trelleborg, Corfitz-Beck-Friisgatan

   Besöksadress:

   Swedbank, Corfitz Beck Friisgatan 2

   Postadress:

   Postadress

   Telefon:

   040-611 68 08

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Trelleborg, Valldammsgatan

   Besöksadress:

   Valldammsgatan 4, 231 43 Trelleborg

   Telefon:

   040-17 40 80

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden