Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Trelleborg

    Familjens Jurists kontor i Trelleborg

    I Trelleborg finns det två kontor där du kan träffa våra erfarna jurister. Antingen tar du dig till Corfitz-Beck-Friisgatan 2, men om det passar bättre lite närmare Stadsparken är du också välkommen till Valldamsgatan 8. Tveka inte att höra av dig med frågor eller funderingar!

    Vi hjälper dig hela livet

    För dig som inte riktigt vet vilka juridiska skydd som passar just dig kan vi tipsa om en Livsbesiktning®. Det är en kostnadsfri tjänst då du får träffa en av våra jurister som utifrån din livssituation hittar de juridiska skydd som passar just dig. Ett enkelt sätt att få en inblick i hur du får mer trygghet i ditt liv. Men om du vet vad du behöver hjälp med – ett samboavtal, äktenskapsförord eller testamente till exempel – är du såklart lika välkommen. Juridiska dokument har höga krav på formalia och med experthjälp så kan du vara säker på att allt går rätt till och att avtalen är giltiga.

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Familjens Jurist i Trelleborg, Corfitz-Beck-Friisgatan

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse.

    Postadress:

    Postadress

    Telefon:

    040-611 68 08

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Trelleborg, Valldammsgatan

    Besöksadress:

    Valldammsgatan 4, 231 43 Trelleborg

    Telefon:

    040-17 40 80

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden