Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Täby

   Familjens Jurist i Täby

   På båda våra två kontor i Täby kan du träffa jurister specialiserade på familjerätt. För att besöka oss tar du dig antingen till Biblioteksgången 4 eller Esplanaden 17 A. Välkommen att boka tid för att få svar på frågor och funderingar.

   Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

   Har du inte skrivit ett testamente är det god tid att göra det. Du som redan har ett och behöver hjälp med att förvara det är lika välkommen. Testamenten är värdefulla både för dig och dina anhöriga, och för att det ska vara giltigt måste originalet finnas till hands när ett arv ska delas. Om du inte riktigt vet vilka skydd du behöver för att känna dig trygg kan du göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då går en av våra jurister igenom din livssituation tillsammans med dig – och visar vilka skydd som kan göra just ditt liv lite mindre dramatiskt. Oavsett om du vet vad du behöver eller har funderingar är du alltid välkommen till Familjens Jurist.

   Familjens Jurist i Täby, Biblioteksgången

   Besöksadress:

   Biblioteksgången 4, 183 70 Täby

   Telefon:

   08-709 86 05

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Täby, Esplanaden

   Besöksadress:

   Esplanaden 17 A, 183 34 Täby

   Telefon:

   08-520 249 53

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden