Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Täby

    Familjens Jurist i Täby

    På båda våra två kontor i Täby kan du träffa jurister specialiserade på familjerätt. Välkommen att boka tid för att få svar på frågor och funderingar.

    Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

    Har du inte skrivit ett testamente är det god tid att göra det. Du som redan har ett och behöver hjälp med att förvara det är lika välkommen. Testamenten är värdefulla både för dig och dina anhöriga, och för att det ska vara giltigt måste originalet finnas till hands när ett arv ska delas. Om du inte riktigt vet vilka skydd du behöver för att känna dig trygg kan du göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då går en av våra jurister igenom din livssituation tillsammans med dig – och visar vilka skydd som kan göra just ditt liv lite mindre dramatiskt. Oavsett om du vet vad du behöver eller har funderingar är du alltid välkommen till Familjens Jurist.

    Vi möter dig på ett sätt som passar dig

    Nu när restriktionerna till följd av coronaviruset lättar öppnar vi upp, men vi gör det med ansvar. Vi kan träffa dig på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte, du väljer det sätt som passar dig bäst.

    Vi fortsätter även att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och stannar hemma vid symptom. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

    Familjens Jurist i Täby, Biblioteksgången

    Besöksadress:

    Biblioteksgången 4, 183 70 Täby

    Telefon:

    08-709 86 05

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Täby, Esplanaden

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse.

    Telefon:

    0771-771 070

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden