Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Örkelljunga

   På Familjens Jurist i Örkelljunga kan vi hjälpa dig med allt inom familjerätt. Våra jurister är specialister på ägarledda bolag och generationsskiften. Vi har ett nära samarbete med Swedbank och träffas i Swedbanks lokaler i Örkelljunga. Kontoret är bemannat varannan måndag ojämn vecka och vid behov kan vi även göra hembesök.

   Vi erbjuder kostnadsfri Livsbesiktning® (en genomgång av din familjerättsliga situation) för privatperson och företagare.

   Vi upprättar bland annat testamenten, framtidsfullmakter, gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal och skuldebrev. Vi kan även handlägga överlåtelser av fastigheter och bostadsrätter. Utöver det är vi behjälpliga vid bodelning i anledning av skilsmässa och samboseparation, både när ni är överens och om du behöver ett eget ombud. Vi upprättar bouppteckningar, arvskiften och förvaltar dödsbon.

   För dig som är företagare kan vi bland annat hjälpa till med att upprätta aktieägaravtal, aktieöverlåtelser, inkråmsöverlåtelser och vi kan även granska befintliga avtal.

   Besöksadress
   Ängelholmsvägen 2, 286 33 Örkelljunga
   Vägbeskrivning?
   Cathrine Nyander
   Cathrine Nyander
   Jurist

   042-300 91 21 cathrine.nyander@familjensjurist.se
   Jag finns på följande ort/kontor:
   Båstad, Nyvång, Ängelholm, Örkelljunga
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden