Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Mellerud, Köpmantorget

    Har du funderingar kring särkullbarn eller fastighetsrätt? Kanske står du inför en skilsmässa eller kanske ska du bli sambo? Oavsett din familjejuridiska situation, finns vi på Familjens Jurist här för att stötta dig. Vi kan även agera målsägandebiträde i domstol och upprätta familjejuridiska dokument. Vår ambition är att ge dig som kunde snabb och personlig service och att du ska känna dig trygg när du vänder dig till oss. Välkommen till Familjens Jurist med dina frågor och funderingar kring familjerätt!

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Besöksadress
    Köpmantorget 1, 464 00 Mellerud
    Postadress
    Box 44, 431 21 Mölndal
    Telefon
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden