Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Märsta

   Familjens Jurist i Märsta

   När du behöver hjälp av en familjejuridisk expert är du välkommen till något av våra två kontor i Märsta. Passar det bäst nära Märsta Centrum så finns vi på Nymärstagränd 6. Annars kan du besöka vårt kontor i närheten av Märsta Station – på Stationsgatan 3. Du är alltid välkommen att komma förbi eller ringa oss om du har några frågor!

   Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

   Oavsett var i livet du befinner dig och vad du behöver hjälp med kan våra jurister hjälpa dig. I stunder då man precis förlorat någon kan det kännas jobbigt att behöva ta hand om massa pappersarbete. Tar du hjälp av en jurist med bouppteckningen kan du fokusera på dig själv och vara trygg att allt går rätt till. Vilket självklart även gäller dödsboförvaltning, arvskifte, bodelning och allt annat kring dödsboet. Men även när livet är som bäst kan det vara skönt att få hjälp och klokt att se över din juridiska situation. Med ett samboavtal ser våra jurister till att alla papper följer de formella krav som finns. Då får ni själva välja vad som tillhör vem istället för att tvingas följa svensk sambolag. Oavsett var i livet du är vill vi välkomna dig till Familjens Jurist!

   Familjens Jurist i Märsta, Nymärstagränd

   Besöksadress:

   Nymärstagränd 6, 195 30 Märsta

   Telefon:

   073-734 45 41

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Märsta, Stationsgatan

   Besöksadress:

   Stationsgatan 3, 195 47 Märsta

   Telefon:

   08-709 86 05

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden