Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Kumla, Köpmansgatan

    Familjens Jurist i Kumla har ett besökskontor på Köpmansgatan där du träffar kompetenta jurister som med stort engagemang tar sig an just ditt familjerättsliga ärende. Bland annat förvaltar vi dödsbon och svarar på dina frågor om företagsjuridik och internationell privaträtt. Med andra ord finns vi här för att reda ut just din familjejuridiska situation var i livet du än befinner dig. Varmt välkommen till Familjens Jurist! 

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Besöksadress
    Köpmangatan 11, 692 30 Kumla
    Telefon
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden