Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Hofors

   Våra kontor i Hofors

   Välkommen till Familjens Jurist i Hofors. Här kan du träffa oss på två olika kontor som ligger väldigt nära varandra. Är du på Centralgatan är du på god väg. Det ena kontoret hittar du nämligen på Centralgatan 17 och det andra finns på Centralgatan 9. Välkommen in till något av våra kontor!

   Juridiska skydd för trygghetens skull

   Alla stora händelser i livets har juridiska konsekvenser. Till exempel när du får barn, startar ett eget företag eller gifter dig. Är du juridiskt förberedd blir konsekvenserna inte så dramatiskt. Med ett äktenskapsförord kan äktenskapet kännas tryggare, speciellt om en av er driver ett eget företag. Med testamente är det lätt för dina barn att hålla sams när arv ska delas, även när känslorna är starka. Du kan även känna dig säker på att dina ägodelar hamnar på rätt plats. Har du ett förhållande där någon av er har barn från tidigare förhållanden är det viktigt att ha koll på lagen kring särkullbarn. Ni är alltid välkomna till oss när ni behöver hjälp eller har frågor och funderingar om familjejuridik.

   Familjens Jurist i Hofors, Centralgatan 17

   Besöksadress:

   Centralgatan 17, 813 30 Hofors

   Telefon:

   070-881 12 49

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Hofors, Centralgatan 9

   Besöksadress:

   Centralgatan 9, 813 30 Hofors

   Telefon:

   026-10 67 50

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden