Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Haninge

Välkommen till oss i Haninge

På båda de två kontor vi har i Haninge finns det erfarna jurister specialiserade på familjejuridik. Behöver du hjälp att upprätta dokument, eller bara söker svar på vissa frågor är du välkommen till oss på Familjens Jurist!

Vi hjälper dig med allt inom familjerätt

Oavsett din livssituation kan juridiska skydd göra livet mindre dramatiskt. Att fördela ett arv kan vara både svårt och påfrestande, speciellt om den som gått bort inte har skrivit ett testamente. Tar du hjälp av våra jurister tar de hand om den praktiska biten och ger dig mer tid till att sörja den personen du förlorat. Självfallet blir ett arvskifte lättare med ett testamente förberett. Vi hjälper dig både att upprätta testamentet och förvara det. Men även i gladare tider kan juridiken hjälpa till. Ett äktenskapsförord reder ut alla möjliga frågetecken kring gemensam eller enskild egendom och kan vara en trygghet för er båda. Oavsett var i livet ni befinner er – välkommen!

Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv.

 

Familjens Jurist i Haninge, Handenterminalen

Besöksadress:

Handenterminalen 1-2, 136 40 Handen

Telefon:

08-709 84 80

Till kontorssidan

Familjens Jurist i Haninge, Runstensvägen

Besöksadress:

Möte bokas enligt överenskommelse

Telefon:

070-870 16 56

Till kontorssidan
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden