Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Göteborg, Olof Palmes plats

    Familjens Jurist i Göteborg har ett kontor på Olof Palmes Plats där du kan få hjälp att reda ut just din familjejuridiska situation. Vid en kontakt med någon av våra jurister går vi igenom vad som gäller just dig och din situation. Verkar din situation komplicerad? Vi hjälper dig att förenkla och strukturera! Vi upprättar även alla sorters familjejuridiska dokument och svarar på dina frågor om exempelvis fastighetsrätt och HBTQ-juridik.

    Välkommen till Familjens Jurist.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Besöksadress
    Olof Palmes plats - Järntorget, Göteborg
    Postadress
    Storgatan 53, 411 38 Göteborg
    Telefon
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden