Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Gislaved

    Välkommen till oss i Gislaved

    För ett personligt möte med någon av våra jurister i Gislaved är du välkommen till något av våra två kontor. Det ena hittar du på Köpmangatan 1. Inte långt därifrån, bara ett stenkast faktiskt, hittar du vårt andra kontor på Sofiagatan 1A.
    Välkommen in!

    Familjejuridik för alla situationer

    Som gift delar man allt – livet, saker och pengar. Men ofta finns det föremål som du vill ska stanna i din släkt och ibland har en av er byggt upp ett eget företag. Då är det bra att ta hjälp av en jurist för att skriva ett äktenskapsförord. Bor ni ihop utan att vara gifta kan ni se till att era ägodelar hamnar där ni vill med ett samboavtal. Det är en skön trygghet att inte behöva fundera över vad som händer om något händer. Har någon nära dig gått bort är juridiken omöjlig att undvika. Bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte är processer som kan vara jobbiga och tidskrävande. Vill du ta hjälp med det praktiska är du alltid välkommen att kontakta oss.

    Familjens Jurist i Gislaved, Köpmangatan

    Besöksadress:

    Köpmangatan 1, 332 30 Gislaved

    Telefon:

    073-402 16 88

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Gislaved, Sofiagatan

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse

    Telefon:

    036-31 36 90

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden