Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Danderyd

   Välkommen till oss i Danderyd

   I Danderyd kan du komma i kontakt med våra jurister på två kontor. Vi finns precis vid Mörby Centrums tunnelbana redo att hjälpa dig med både nationella och internationella juridiska frågor. Det andra kontoret ligger inte långt bort, på Golfvägen 4C. Varmt välkommen att höra av dig med frågor eller för att boka en tid för ett personligt möte.

   Allt inom familjejuridiken

   För dig som inte vet vad juridiken kan göra för dig har vi tagit fram vår kostnadsfria tjänst Livsbesiktning®. Du får gå igenom din situation tillsammans med en jurist som utifrån dina behov hittar juridiska skydd som hjälper dig att göra livet lite mindre dramatiskt. Har du till exempel planer på att flytta utomlands bör du känna till hur lagarna i det aktuella landet ser ut. Det kan vi hjälpa dig med. Precis som om du har en förälder som inte längre kan ta hand om sina personliga och ekonomiska intressen. Tidigare tilldelades man då en förvaltare eller god man, men efter en lagändring under 2017 kan ni skriva en framtidsfullmakt så att ansvaret hamnar på någon du själv väljer. Välkommen in så berättar vi mer.

   Familjens Jurist i Danderyd, Golfvägen

   Besöksadress:

   Golfvägen 4C, 182 31 Danderyd

   Telefon:

   08-709 85 30

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Danderyd, Mörby Centrum

   Besöksadress:

   Swedbank, Mörby Centrum

   Telefon:

   08-792 51 50

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden