Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Danderyd

    Välkommen till oss i Danderyd

    I Danderyd kan du komma i kontakt med våra jurister på två kontor. Vi finns precis vid Mörby Centrums tunnelbana redo att hjälpa dig med både nationella och internationella juridiska frågor. Det andra kontoret ligger inte långt bort, på Golfvägen 4C. Varmt välkommen att höra av dig med frågor eller för att boka en tid för ett personligt möte.

    Allt inom familjejuridiken

    För dig som inte vet vad juridiken kan göra för dig har vi tagit fram vår kostnadsfria tjänst Livsbesiktning®. Du får gå igenom din situation tillsammans med en jurist som utifrån dina behov hittar juridiska skydd som hjälper dig att göra livet lite mindre dramatiskt. Har du till exempel planer på att flytta utomlands bör du känna till hur lagarna i det aktuella landet ser ut. Det kan vi hjälpa dig med. Precis som om du har en förälder som inte längre kan ta hand om sina personliga och ekonomiska intressen. Tidigare tilldelades man då en förvaltare eller god man, men efter en lagändring under 2017 kan ni skriva en framtidsfullmakt så att ansvaret hamnar på någon du själv väljer. Välkommen in så berättar vi mer.

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Familjens Jurist i Danderyd, Golfvägen

    Besöksadress:

    Golfvägen 2B, 183 31 Danderyd

    Telefon:

    08-709 85 30

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Danderyd, Mörby Centrum

    Besöksadress:

    Öppet enligt överenskommelse

    Postadress:

    Allévägen 6, 186 39 Vallentuna

    Telefon:

    08-792 51 50

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden