Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Bjuv

    På Familjens Jurist i Bjuv kan vi hjälpa dig med allt inom familjerätt. Våra jurister är specialister på ägarledda bolag och generationsskiften. Kontoret är bemannat torsdagar jämn vecka och vid behov kan vi även göra hembesök.

    Vi erbjuder kostnadsfri Livsbesiktning® (en genomgång av din familjerättsliga situation) för privatperson och företagare.

    Vi upprättar bland annat testamenten, framtidsfullmakter, gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal och skuldebrev. Vi kan även handlägga överlåtelser av fastigheter och bostadsrätter. Utöver det är vi behjälpliga vid bodelning i anledning av skilsmässa och samboseparation, både när ni är överens och om du behöver ett eget ombud. Vi upprättar bouppteckningar, arvskiften och förvaltar dödsbon.

    För dig som är företagare kan vi bland annat hjälpa till med att upprätta aktieägaravtal, aktieöverlåtelser, inkråmsöverlåtelser och vi kan även granska befintliga avtal.

    Besöksadress
    Norra Storgatan 6, 267 31 Bjuv
    Vägbeskrivning?
    Marcus Larsson
    Jurist

    070-730 13 72 0435-71 96 00
    Jag finns på följande ort/kontor:
    Bjuv, Klippan, Åstorp, Ängelholm
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden