Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Avesta

    Välkommen till oss i Avesta

    Inte långt från det gamla vattentornet finns ett av våra två kontor i Avesta. På Markusgatan närmare bestämt. Här kan du träffa våra jurister som hjälper dig med allt inom familjejuridik. Vårt andra kontor är inte långt bort, bara några kvarter västerut på Slaggatan. Även här kan du träffa våra familjejuridiska experter och få hjälp med avtal eller få svar på frågor och funderingar du har.

    Oavsett din situation hjälper vi dig

    Beroende på var du är i livet kan juridiken hjälpa dig på olika sätt. Har ni precis blivit sambo och funderar på vad lagen säger om ägandet av er bostad eller era saker kan vi hjälpa er. Med ett samboavtal bestämmer ni själva vad som gäller och kan gå runt sambolagen. Har du precis förlorat någon nära dig och känner att det praktiska blir för jobbigt kan våra jurister hjälpa dig med allt från bouppteckning till dödsboförvaltning och arvsfördelning. Eller ska du låna ut pengar till en närstående? Då kan vi hjälpa er att skriva ett skuldebrev. Välkommen.

    Familjens Jurist i Avesta, Markustorget

    Besöksadress:

    Markustorget 1, 77424 Avesta

    Postadress:

    Box 173, 721 05 Västerås

    Telefon:

    010-455 91 00

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Avesta, Slaggatan

    Besöksadress:

    Slaggatan 1, 774 33 Avesta

    Postadress:

    Box 173, 721 05 Västerås

    Telefon:

    010-455 91 00

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden