Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Åkersberga

    Familjens Jurist i Åkersberga

    På våra två kontor i Åkersberga kan du alltid träffa jurister specialiserade på familjerätt. Välkommen in för att prata familjejuridik med erfarna jurister!

    Allt inom familjejuridik

    Vill du se över din situation men är osäker på vilka juridiska skydd som passar dig är du välkommen att göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då går du och en av våra jurister igenom din livssituation för att hitta de skydd som passar just ditt liv. Har du redan koll på vad du behöver hjälper vi så klart också till. En framtidsfullmakt till exempel, för dig vars föräldrar börjar bli till åren och själva vill välja vem som ska ta ansvar för ekonomin, bostaden och personliga beslut den dagen de själva inte längre kan. Vill du upprätta ett äktenskapsförord, testamente eller få hjälp med bouppteckning och övriga frågor inom dödsbo finns vi också till tjänst. Välkommen!

    Vi möter dig på ett sätt som passar dig

    Nu när restriktionerna till följd av coronaviruset lättar öppnar vi upp, men vi gör det med ansvar. Vi kan träffa dig på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte, du väljer det sätt som passar dig bäst.

    Vi fortsätter även att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och stannar hemma vid symptom. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

    Familjens Jurist i Åkersberga, Stationsgränd

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse.

    Telefon:

    0771-771 070

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Åkersberga, Storängstorget

    Besöksadress:

    Storängstorget 29, 184 30 Åkersberga

    Telefon:

    08-709 86 05

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden