Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Åkersberga

    Familjens Jurist i Åkersberga

    På våra två kontor i Åkersberga kan du alltid träffa jurister specialiserade på familjerätt. Det ena kontoret hittar du på Stationsgränd 8, bara ett stenkast från Åkersberga station. Någon minuts promenad norrut hittar du oss också på Storängstorget 29. Välkommen in för att prata familjejuridik med erfarna jurister!

    Allt inom familjejuridik

    Vill du se över din situation men är osäker på vilka juridiska skydd som passar dig är du välkommen att göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då går du och en av våra jurister igenom din livssituation för att hitta de skydd som passar just ditt liv. Har du redan koll på vad du behöver hjälper vi så klart också till. En framtidsfullmakt till exempel, för dig vars föräldrar börjar bli till åren och själva vill välja vem som ska ta ansvar för ekonomin, bostaden och personliga beslut den dagen de själva inte längre kan. Vill du upprätta ett äktenskapsförord, testamente eller få hjälp med bouppteckning och övriga frågor inom dödsbo finns vi också till tjänst. Välkommen!

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Familjens Jurist i Åkersberga, Stationsgränd

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse.

    Telefon:

    08-520 249 50

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Åkersberga, Storängstorget

    Besöksadress:

    Storängstorget 29, 184 30 Åkersberga

    Telefon:

    08-709 86 05

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden