Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Åkersberga

   Familjens Jurist i Åkersberga

   På våra två kontor i Åkersberga kan du alltid träffa jurister specialiserade på familjerätt. Det ena kontoret hittar du på Stationsgränd 8, bara ett stenkast från Åkersberga station. Någon minuts promenad norrut hittar du oss också på Storängstorget 29. Välkommen in för att prata familjejuridik med erfarna jurister!

   Allt inom familjejuridik

   Vill du se över din situation men är osäker på vilka juridiska skydd som passar dig är du välkommen att göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då går du och en av våra jurister igenom din livssituation för att hitta de skydd som passar just ditt liv. Har du redan koll på vad du behöver hjälper vi så klart också till. En framtidsfullmakt till exempel, för dig vars föräldrar börjar bli till åren och själva vill välja vem som ska ta ansvar för ekonomin, bostaden och personliga beslut den dagen de själva inte längre kan. Vill du upprätta ett äktenskapsförord, testamente eller få hjälp med bouppteckning och övriga frågor inom dödsbo finns vi också till tjänst. Välkommen!

   Familjens Jurist i Åkersberga, Stationsgränd

   Besöksadress:

   Stationsgränd 8, 184 50 Åkersberga

   Telefon:

   08-520 249 53

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Åkersberga, Storängstorget

   Besöksadress:

   Storängstorget 29, 184 30 Åkersberga

   Telefon:

   08-709 86 05

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden